News :Vastgoed

 

 


Spotto brengt de klant naar jou

Spotto denkt niet alleen makelaar first, maar wil ook het imago van de makelaar verbeteren. Hoe?

Door jouw meerwaarde als makelaar in the picture te zetten.
Via het kenniscentrum willen we jouw (toekomstige) klanten correct informeren, maar ook aantonen hoe jij de ideale partner bent om hen te ondersteunen bij (ver)koop of (ver)huur. Want een woning verkopen is meer dan ‘gewoon maar de deur opentrekken en glimlachen’.
Deel deze kennis via jouw eigen sociale media, website, ... en krijg meer kwalitatieve leads binnen.
Voortaan lichten we in elke nieuwsbrief één topic uit waarover je kant-en-klare content kan delen op jouw kanalen. Deze week: het EPC.


Een van de zaken waar elke potentiële koper vandaag rekening mee houdt is het EPC-label. Deze morgen lazen we in de krant nog dat woningen met een goed EPC-label de komende jaren duurder worden, terwijl de prijs van woningen met een slecht EPC-label nog meer onder druk zal komen te staan. Wil jij je klanten ook alles meegeven over het EPC en het belang ervan? Deel dan deze artikels alvast op je sociale media. Dit doe je heel eenvoudig door onderaan elk artikel op een van de icoontjes te klikken.


“Spotto brengt makelaar en consument samen, een win-win voor beiden”

Deel uitmaken van onze gebruikersgroep?
Last call!

Twee weken geleden lanceerden we een oproep om je
kandidaat te stellen voor onze gebruikersgroep die vanaf mei van start zal gaan (4 x per jaar). We mochten ondertussen al heel wat enthousiaste kandidaturen ontvangen. Wil je ook graag jouw suggesties en ervaringen rond Spotto met ons delen, bezorg ons dan nog vóór 1 mei je kandidatuur. Samen met jou willen we van Spotto een nóg beter verhaal maken.


WIST JE DAT ...
... Spotto zich niet alleen richt tot de Vlaamse markt. Ook op de Brusselse en Waalse vastgoedmarkt zijn we actief. Sinds deze week hebben we daarom ook Frantalig promomateriaal ter beschikking. Want met Spotto willen we iedereen bereiken.
Download het promomateriaal


Wat jouw collega-makelaars van Spotto vinden

De lancering van Spotto zorgde al voor heel wat fijne reacties van onze CIB-leden, zo ook van Immo Leemans uit Veldegem.

Stijn Leemans: “Ik vind dit een heel positief verhaal. Spotto durft kiezen voor een totaal andere aanpak. Het nieuwe vastgoedplatform oogt verfrissend en dat is belangrijk om ook het jongere publiek aan te spreken. Ik heb het gevoel dat onder andere dankzij het kenniscentrum ons beroep als makelaar echt uitgelicht wordt."